bbc-2017-10webtop

Baby Bootcamp

Vi hjelper deg å komme i form igjen etter fødsel

Baby Bootcamp handler om å hjelpe deg til å komme i gang med fysisk aktivitet, hvor du får tett oppfølging, samt motivasjon til å opprettholde denne aktiviteten. Svangerskap er en stor belastning for kroppen, hvor de fleste har vært gjennom mange plager. Baby Bootcamp har sterk fokus på å tilrettelegge øvelser som kan hjelpe deg å forebygge fysiske plager, hjelpe deg å komme i bedre form og nå dine mål.

Baby Bootcamp kurset inneholder effektiv kondisjon- og styrketrening med hovedfokus på helkropps-gjennomgang og trening av kjernemuskulatur! Du får variert trening med blant annet bruk av vektstenger, slynger, kettlebells, basisballer, manualer, step-kasser og romaskiner. Du lærer mange nye øvelser og riktig teknikk som du kan bruke videre etter kurset. (Hvis du allerede kan øvelsene, er det greit å få repetert teknikken og få ekstra motivasjon).

Kurset er lagt opp til at både mor og baby kan være i aktivitet. Det er også lagt opp til at du velger om barnet skal være med eller ikke. Kurset er et sosialt møtested for mødre og baby hvor det blant annet tilrettelegges for stell og amming, samt barnevogn med i sal.

  • img_4075
  • sissels-bbc-1707

1.kursdag

Info om kurset og trening etter graviditet med ekstra fokus på bekkenbunnstrening. Kroppscanning tas første gang, før kursstart, husk en time fra siste måltid til måling. Enkel treningsøkt etter info og generell gjennomgang av kroppscanning.

2- til siste-kursdag

Mer effektiv trening, med tilpassede øvelser både for nybegynnere/utrente og de som allerede er i trening. Ernæringsforedrag er nå lagt til 2. kursuke.

Avsluttende

Kroppscanning siste kursdag før treningsøkten. Du får mer info underveis i kurset.