Personlig Trener kurser for små gruppe

Vi tilbyr PT Hardcore, PT Styrke og PT kondisjon. Vi er opptatt av at du utfordrer deg til det maksimale, samt oppnår dine mål.

Dette får du gjennom PT Smallgroups, som er preget av tre nøkkelelementer, nemlig: målrettet trening, individuell oppfølging og spesifikk trening for presentasjonsutvikling. Du får faglig og personlig utvikling. PT Smallgroup er lagt opp til at man jobber parvis tett oppfulgt av PT. Dette bidrar til optimal gruppedynamikk og samhold som hjelper deg til å nå dine mål sammen med en som utfordrer og motiverer deg.

Påmelding

Trening beskrivelser

sissels_pt-trening01

PT smallgroup Hard core

Hard core står for «sterk kjerne» og er Personlig treningsoppfølging med fokus på å øke styrken i de dype kjernemusklene såvel som de ytre mage-og ryggmusklene. Treningsøvelsene er basert på basistrening ment for økt prestasjon og forebygging av skader.

Skal du løfte tungt, løpe raskt, kaste eller slå så er fellesnevneren at alle disse bevegelsene er avhengig av mage-& ryggpartiet. Alle burde lagt inn denne type trening i sitt treningsarbeid. Kom å vær med på en treningsøkt og et treningsmiljø du garantert ikke har opplevd andre steder, og dette i tett fulgt opp av personlig trener.

8 uker / maks 10 deltakere
Pris: 2560kr

sissels_pt-trening02

PT smallgroup Styrke

Lær å løfte baseøvelser med Personlig trener. Bli med på en 8 ukers personlig treningsperiode der du drilles på riktig teknikk såvel som du trenes. Målsetningen er å gjøre deg sterkere, tryggere og bevisst på styrketrening som fungerer.

Hver uke møter du for fellestrening med Personlig trener i en liten gruppe. Mellom hver oppfølging trener du på ditt skreddersydde treningsopplegg laget av din Personlige trener.

8 uker / maks 8 deltakere
Pris: 2560kr

sissels_pt-trening03

PT smallgroup kondis

Personlig trening i smallgroup 1x/uke i 8 uker med et spesifikt og individuelt tilpasset treningsopplegg for økt kondisjon og utholdenhet.

En PT trener deg i en liten gruppe og gir deg samtidig individuell oppfølging i henhold til dine spesifikke målsetninger for bedring av din kapasitet innen utholdenhet. De som passer til denne treningsoppfølgingen ønsker å få opp kondisen sin på en trygg og artig måte. Andre ønsker å bruke dette som en effektiv måte å forbrenne kalorier.

Bedre utholdenhet og økt forbrenning er faktisk ikke så langt unna hverandre. Lær å ha det gøy med kondisjonstrening samtidig som du oppnår dine resultater med PT kondis.

8 uker / maks 12 deltakere
Pris: 2560kr

pt-trening

PT smallgroup morgentrening

Personlig trening i smallgroup 3x/uke i 4 uker med et treningsinnhold for økt styrke og utholdenhet.

En PT trener deg i en liten gruppe og gir deg samtidig individuell oppfølging i henhold til dine spesifikke målsetninger.

Vil du trene målrettet, være ferdig etter 30 effektive minutter før jobb og samtidig motta tett og profesjonell oppfølging? Ja, da er denne oppfølgingen perfekt for deg!

4 uker / maks 12 deltakere
Pris: 1990kr

sissels_pt-trening01

PT Hardcore

Personlig treningsgruppe for målrettet trening av rygg, mage og kjernemuskulatur på en effektiv og trygg måte.

Øvelsene er tunge, men spesifikt rettet mot både skadeforebygging og prestasjonsutvikling.

8 uker / maks 10 deltakere
Pris: 2560kr

sissels_pt-trening02

PT Styrke

Personlig treningsgruppe der målet er å øke din maksimale styrke basert på treningsprogram satt sammen av baseøvelser.

Vi lærer deg det tekniske, trener deg og lager i tillegg individuelt tilpasset treningsprogram til deg. Du testes og følges tett opp i gruppe og individuelt for å sikre fremgang på en trygg og effektiv måte.

8 uker / maks 8 deltakere
Pris: 2560kr

sissels_pt-trening03

PT Kondisjon

Personlig treningsgruppe for økt utholdenhet og kondisjon.

Her tester vi kondisjonen din med standardiserte tester, lærer deg alt du trenger å vite om kondisjonstrening og gir deg et svært variert utvalg av måter å trene kondisjon på.

Dette konseptet passer godt for deg som ønsker bedre kondisjon, men trenger en gøy måte å trene på. Vi lærer deg å synes kondisjonstrening er gøy med tett oppfølging av personlig trener.

6 uker / maks 12 deltakere
Pris: 1990kr