pt-smallgroup-pagetop

Personlig Trener for små gruppe

Vi tilbyr PT Hardcore og PT Cardio X. Vi er opptatt av at du utfordrer deg til det maksimale, samt oppnår dine mål.

Dette får du gjennom PT Smallgroups, som er preget av tre nøkkelelementer, nemlig: målrettet trening, individuell oppfølging og spesifikk trening for prestasjonsutvikling. Du får faglig og personlig utvikling. PT Smallgroup er lagt opp til at man jobber parvis tett oppfulgt av PT. Dette bidrar til optimal gruppedynamikk og samhold som hjelper deg til å nå dine mål sammen med en som utfordrer og motiverer deg.

Påmelding

  • JULE UTGAVE 2018!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Trening beskrivelser

pt-smallgroup-sissels-37005695

Pt smallgroup «Rett fra jobb»

Har du det travelt inn mot jul? Få unna treningen RETT ETTER jobb!

2 ukers periode / oppstart  11 des.
tirsdag og torsdag kl. 16.30

Varer frem til 21.12 for kun 799kr

PT Smallgroup Basic core

Varer i 45min og er perfekt for deg men som trenger trygg og god trening som fungerer for mage og rygg.

Treningen passer for den som har lite erfaring eller har klassiske ryggvondter.

To ganger for kun 729,-
Onsdag 12 des og 19 des

PT smallgroup Hard core

Hard core står for «sterk kjerne» og er Personlig treningsoppfølging med fokus på å øke styrken i de dype kjernemusklene såvel som de ytre mage-og ryggmusklene. Treningsøvelsene er basert på basistrening ment for økt prestasjon og forebygging av skader.

Skal du løfte tungt, løpe raskt, kaste eller slå så er fellesnevneren at alle disse bevegelsene er avhengig av mage-& ryggpartiet. Alle burde lagt inn denne type trening i sitt treningsarbeid. Kom å vær med på en treningsøkt og et treningsmiljø du garantert ikke har opplevd andre steder, og dette i tett fulgt opp av personlig trener.

To ganger for kun 729,-  / maks 10 deltakere
Lørdager 15. des og 22 des

 

sissels_pt-trening01
sissels_pt-trening03

PT Cardio X

Personlig trening i smallgroup 1x/uke i 8 uker med et spesifikt og individuelt tilpasset treningsopplegg for økt kondisjon og utholdenhet.

En PT trener deg i en liten gruppe og gir deg samtidig individuell oppfølging i henhold til dine spesifikke målsetninger for bedring av din kapasitet innen utholdenhet. De som passer til denne treningsoppfølgingen ønsker å få opp kondisen sin på en trygg og artig måte. Andre ønsker å bruke dette som en effektiv måte å forbrenne kalorier.

Bedre utholdenhet og økt forbrenning er faktisk ikke så langt unna hverandre. Lær å ha det gøy med kondisjonstrening samtidig som du oppnår dine resultater med PT Cardio X.

Tirsdag 11.des og 18 des. / maks 12 deltakere
To ganger for kun 729,-

 

pt-trening

PT smallgroup morgentrening

Personlig trening i smallgroup 3x/uke i 4 uker med et treningsinnhold for økt styrke og utholdenhet.

En PT trener deg i en liten gruppe og gir deg samtidig individuell oppfølging i henhold til dine spesifikke målsetninger.

Vil du trene målrettet, være ferdig etter 30 effektive minutter før jobb og samtidig motta tett og profesjonell oppfølging? Ja, da er denne oppfølgingen perfekt for deg!

2 uker / maks 12 deltakere
Oppstart 10 des.
Mandag, onsdag og fredag kl. 06.00
Varer frem til 21.12 for kun 1199kr