Skip to content

Personlig Trener for små grupper

ptsmallgroup-top02

Vi tilbyr PT Hardcore og PT Cardio X. Vi er opptatt av at du utfordrer deg til det maksimale, samt oppnår dine mål.

Dette får du gjennom PT Smallgroups, som er preget av tre nøkkelelementer, nemlig: målrettet trening, individuell oppfølging og spesifikk trening for prestasjonsutvikling. Du får faglig og personlig utvikling. PT Smallgroup er lagt opp til at man jobber parvis tett oppfulgt av PT. Dette bidrar til optimal gruppedynamikk og samhold som hjelper deg til å nå dine mål sammen med en som utfordrer og motiverer deg.

Trening beskrivelser

PT smallgroup Hard core

Hard core står for «sterk kjerne» og er Personlig treningsoppfølging med fokus på å øke styrken i de dype kjernemusklene såvel som de ytre mage-og ryggmusklene. Treningsøvelsene er basert på basistrening ment for økt prestasjon og forebygging av skader.

Skal du løfte tungt, løpe raskt, kaste eller slå så er fellesnevneren at alle disse bevegelsene er avhengig av mage-& ryggpartiet. Alle burde lagt inn denne type trening i sitt treningsarbeid. Kom å vær med på en treningsøkt og et treningsmiljø du garantert ikke har opplevd andre steder, og dette i tett fulgt opp av personlig trener.

8 uker / maks 10 deltakere
Pris: 2830kr

ptsmallgroup_webcut-2663232610917941248
ptsmallgroup_webcut-902488519992147968

PT Cardio X

Personlig trening i smallgroup 1x/uke i 8 uker med et spesifikt og individuelt tilpasset treningsopplegg for økt kondisjon og utholdenhet.

En PT trener deg i en liten gruppe og gir deg samtidig individuell oppfølging i henhold til dine spesifikke målsetninger for bedring av din kapasitet innen utholdenhet. De som passer til denne treningsoppfølgingen ønsker å få opp kondisen sin på en trygg og artig måte. Andre ønsker å bruke dette som en effektiv måte å forbrenne kalorier.

Bedre utholdenhet og økt forbrenning er faktisk ikke så langt unna hverandre. Lær å ha det gøy med kondisjonstrening samtidig som du oppnår dine resultater med PT Cardio X.

8 uker / maks 12 deltakere
Pris: 2830kr

PT Smallgroup Prework

Personlig trening i smallgroup 3x/uke i 4 uker med et treningsinnhold for økt styrke og utholdenhet.

En PT trener deg i en liten gruppe og gir deg samtidig individuell oppfølging i henhold til dine spesifikke målsetninger.

Vil du trene målrettet, være ferdig etter 30 effektive minutter før jobb og samtidig motta tett og profesjonell oppfølging? Ja, da er denne oppfølgingen perfekt for deg!

4 uker / maks 12 deltakere
Pris: 2390kr

ptsmallgroup_webcut-3700525495608147968